Nyheter

Tävla om padel-weekend till Marbella!

2021-05-21

Tillsammans med 3SA Estate Marbella tävlar vi ut en exklusiv Padel-weekend till Marbella för dig och ditt företag, värde 40.000kr.

Bo spektakulärt, spela padel med privatcoach och samla företaget till en kick-off eller teambuilding i solen!

För att delta i tävlingen:

Anmäl ett eller fler lag till höstsäsongen av Företagsligan (är du redan anmäld tävlar du per automatik)

Följ @_moco_sports_ & @3saestate på instagram.

Spela ihop så många poäng som möjligt under säsongen i din division.

I slutet av säsongen utses laget med flest poäng till vinnare. Vid lika avgörs ställningen i gemskillnader.

Regler:

x Alla företag som anmäler ett lag till höstsäsongen av Moco Sports samt följer Moco Sports och 3SAEstate på instagram deltar i tävlingen. Lag som redan är anmälda tävlar per automatik

x Samtliga divisioner är med och tävlar om vinsten

x Moco Sports har rätt att fritt flytta upp eller ned lag i fall av uppenbar ”fel-skattning” enligt Matchis ”Skill level System” som kan gynna bolaget i fråga i tävlingen. I fall av detta medförs lagets dittills ihopspelade poäng till den nya divisionen och en separat ställning för lagets poängräkning förs utanför ligasystemet (då ligaspel.se per automatik nollställer poängräkningen efter divisionsflytt)

x Vid lika poängställning räknas gemskillnad. Vid fortsatt lika ställning avgörs det på setskillnad.

x Vid vinst i tävling som avgörs på prestation tillkommer en vinstskatt för det vinnande lag som väljer att acceptera priset

x I priset ingår boende, bokade padelbanor samt privat padelcoach. Transport till destinationen ingår inte i priset

x Tävlingen pågår under perioden 2021-08-25 – 2022-01-31

x Vinnaren presenterar på Instagram i februari

Lycka till!

PADELTORSK – Avsnitt 1 – Så slår du en bättre padelserve!

2021-05-06

Har du också blivit helt PADELTORSK men behöver några enkla tips för att komma framåt?

Tillsammans med padelcoach Beatrice Cedermark och team Bullpadel Sverige går vi under fyra avsnitt igenom grunderna och stegvis mer avancerade slag och tekniker för att du ska bli en bättre spelare och ha roligare på planen!

Se avsnittet här: rb.gy/aykkm4

Vill du se mer? Lämna gärna en like och tryck på klockan på Youtube för att prenumerera och inte missa några avsnitt!

Speciellt tack till Beatrice Cedermark, Bullpadel Sverige och Ultimate Padel som lät oss använda deras fina anläggning vid inspelningen!

 

Företagsligan i Padel i exklusivt samarbete med Padelverket 

2021-03-26

Moco Sports har under mars månad ingått ett exklusivt avtal med Padelverket kring expansion av Företagsligan i Padel i Stockholm. Samarbetet är en viktig milstolpe i att kunna erbjuda fler företag att delta i seriespel med hög service på förstklassiga padelanläggningar. 

Företagsligan i Padel startade i april 2020 med en ambition om att erbjuda seriespel för företag med hög service och tillgänglighet. Upplägget visade sig snabbt vara attraktivt och under innevarande vårtermin deltar 80 företagslag i Moco Sports löpande seriespel i Stockholm och Göteborg. 

Till hösten delas Stockholm upp i regionerna Stockholm Norr och Stockholm Syd för att möjliggöra för fler lag och kortare resvägar. Padelverket blir en viktig partner i att stå som hallpartner för båda stockholmsregionerna. Padelverket Spånga blir hallpartner för Stockholm Norr och Padelverket Älvsjö (tillsammans med Padel Zenter Årsta) blir knytpunkter för Stockholm Syd. Padelverket är Stockholms största padelaktör med tre anläggningar om totalt 25 banor. 

Om Moco Sports:

Moco Sports äger och driver Företagsligan i Padel som också är Sveriges största av sitt slag. Ligan finns etablerat i Stockholm och Göteborg och inhuserar alltifrån en av Sveriges största banker till flera småföretag med enbart ett par anställda. Med som sponsorer står Bullpadel Sverige, Volkswagen Smista och Norr Company.

För mer information om samarbetet vänligen mejla hello@mocosports.se

MS Skandinavien AB

hello@mocosports.se
+46 709 20 50 35
Nybrogatan 73
114 40 Stockholm